lun., 17 sept. | El Seminari

La interacció entre la transformació personal i social (1)

El Dr. Joel i Michelle Levey ens porten a aprofundir la nostra connexió amb nosaltres mateixos, els altres i el planeta en temps complexos.
Aquest event ha finalitzat però més andavant farem events similars, posa't en contacte amb nosaltres
La interacció entre la transformació personal i social (1)

Horari i Lloc/Time&Location

17 sept. 2018 10:00 – 14:00
El Seminari, Carrer de Sant Pau, 4, 43003 Tarragona, España

Programa i Preu/ Program&Price

Fa uns quants mesos que els Leveys van estar entre nosaltres, en tres sessions, compartint els seus mestratges. Aprofitant que tornen a Europa, tenim la gran oportunitat d’aprofundir-hi enfocant-nos, aquesta vegada, en les pràctiques i la recerca dinàmica i inspiradora dedicada a integrar la transformació personal i el treball en el món de la transformació social.

Esperem que us pugueu unir a aquesta sessió i emportar-vos un paquet d'aprenentatges, idees i saviesa per incidir en la capacitat de crear un millor futur per a vosaltres i per a tothom.

Continguts

Aprofundir en les pràctiques bàsiques com l’atenció plena, diàleg conscient i consciència compartida; Tonglen; MAGIC; amabilitat; focalització i centrament; guiatge des de la font.

Aprendre a pausar-se per reflexionar i compartir coneixements, aplicacions, desafiaments i avenços que hem experimentat a mesura que continuem integrant el nostre treball interior i exterior i aprenent com la nostra transformació personal informa i inspira el nostre treball per transformar les comunitats i organitzacions en les que vivim i treballem.

Explorar ensenyaments especials sobre la saviesa més profunda i el poder creatiu de les ensenyances Bodhisattva i Ecosattva per crear un altruisme i activisme coratjosos i creatius alliberant tot el nostre potencial i capacitat per ser font d'inspiració, protecció i bondat per als altres éssers i el nostre món natural.

Participants

El taller està dirigit a totes aquelles persones que volen desenvolupar la seva capacitat d’incidència en la societat (família, entorn professional, activisme social,...), tant si tenen ja experiències amb els Leveys com si són nouvinguts als seus ensenyaments i inspiracions.

Dates lloc i horaris

Les sessions tindran lloc a les instal·lacions de “El Seminari”, carrer de Sant Pau, 4, Tarragona.

Els horaris de les sessions (amb traducció) seran els següents:

Divendres 6 d’octubre: de 16:00 a 19:30.

Dissabte 7 d’octubre: de 9:00 a 18:00 amb descans per dinar.

Diumenge 8 d’octubre: de 9:00 a 18:00 amb descans per dinar.

Preu i inscripció

L’assistència a les sessions té un preu de 200 Euros per persona.

Per la inscripció feu un pagament inicial de 50 Euros al següent compte corrent posant “cognom-Leveys” abans del 15 de setembre. La resta, 150 Euros, feu el pagament abans del 30 de setembre al mateix compte.

Transferència a: ES35 0081 0194 2100 0173 4781

Aquest event ha finalitzat però més andavant farem events similars, posa't en contacte amb nosaltres

Comparteix-ho/Share it